Кошик
22 відгуків
УкраїнаЛьвівська областьЛьвів
+380958695608
+380637327947
"Еко-Шеф" – Інтернет магазин натуральних продуктів
Кошик

Курячі джерки

В'ялене м'ясо (джерки)

В давні часи, при відсутності холодильника та різних консервантів, люди змушені були робити запаси з м'яса витримуючи його тривалий час на сонці.  Слово джерки (англ. jerky) — це шматочки висушеного і в'яленого м'яса. Джеркі — традиційна страва північноамериканських індіанців, «charqui» — «в'ялене м'ясо». В'ялення м'яса було одним з перших людських принципово важливих методів збереження їжі для виживання. У Європі джеркі стали популярними ще за походів Наполеона.
Ми в'ялемо м'ясо при температурах до 50 градусів, використовуючи виключно натуральні прянощі.
Джерки (в’ялене м’ясо) зручно використовувати у туристичних походах та тривалій поїдзці.

Термін зберігання 3 місяці.